ΕΙΣΟΔΟΣ

EMAIL:
PASSWORD:
Ξέχασα τον κωδικό μου

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑΑρχική

Χειροποίητες μοναδικές δημιουργίες κοσμημάτων

εμπνευσμένες από την Ελληνική ιστορία, πολιτισμό και φύση

 

Η ιστορία μας

Όλα άρχισαν το 1947 όταν ο Αντώνιος Κουζούπης ξεκίνησε  δημιουργώντας ένα μικρό εργαστήριο χρυσοχοΐας στην Κωνσταντινούπολη.

galaxy collection

Το 1963 το εργαστήριο μεταφέρθηκε στην Αθήνα, ενώ το 1972 έγινε μετεγκατάσταση της εταιρίας σε ιδιόκτητο χώρο στο κέντρο της Αθήνας.
Σήμερα ακολουθώντας πάντα την οικογενειακή παράδοση, το μικρό εργαστήριο εξελίχθηκε στη γνωστή εταιρεία δημιουργίας μοναδικών χειροποίητων κοσμημάτων “Κουζούπης Α.Ε”.


Νέα Γενιά

Σημαντική στιγμή για την εταιρία ήταν η είσοδος στην επιχείρηση της νέας γενιάς της οικογένειας, του Κωνσταντίνου και της Ευφροσύνης, που οδήγησε σε περαιτέρω ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό της.


Σκοπός

Η εταιρία έχει σαν σκοπό της να διαφυλάξει και να μεταφέρει στις μελλοντικές γενιές, την Ελληνική παράδοση της τέχνης του κοσμήματος, η οποία ξεκίνησε και εξελίσσεται εδώ και 6.000 χρόνια, διατηρώντας την πείρα και τις αξίες του παρελθόντος.


Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία της εταιρίας είναι να ξεπερνά συνεχώς τον εαυτό της στην τέχνη του κοσμήματος δημιουργώντας μοναδικά

alo collectionχειροποίητα κοσμήματα  που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών, ενώ ταυτόχρονα θα διατηρεί στενές σχέσεις μαζί τους.


Στόχοι

Οι στόχοι της εταιρίας είναι η διατήρηση της χειροποίητης τεχνικής, η οποία προσδίδει στις δημιουργίες της έναν ξεχωριστό χαρακτήρα και ύφος καθώς και η κατασκευή κοσμημάτων υψηλής ποιότητας, τα οποία θα συνδυάζουν την  παράδοση του παρελθόντος με το παρόν.


Έμπνευση

Οι διάφοροι περίοδοι της Ελληνικής ιστορίας, καθώς και οι απλές και καθαρές γραμμές της πλούσιας Ελληνικής φύσης, αποτελούν το σημείο αναφοράς και έμπνευσης των κοσμημάτων της εταιρείας.


etoile collection

Τα Κοσμήματα μας

Όλα μας τα κοσμήματα είναι χειροποίητα, κατασκευασμένα από χρυσό ή λευκόχρυσο 750 (18Κ), με υψηλής ποιότητας πολύτιμους λίθους όπως ζαφείρια, ρουμπίνια, σμαράγδια, και διαμάντια και δημιουργήματα έμπειρων τεχνιτών και σχεδιαστών με μοναδικό ταλέντο στο χώρο του ποιοτικού κοσμήματος.
Όλα τα κοσμήματα φέρουν σφραγίδα ποιότητας χρυσού 750(18Κ), σφραγίδα αναγνώρισης κατασκευαστή Ωξ82 και συνοδεύονται από γραπτή βεβαίωση - εγγύηση.


Εκθέσεις

Έχοντας μια δυναμική παραγωγή, υψηλά ποιοτικά standards και fashion design, η εταιρεία έχει καταφέρει να καθιερώσει τα προϊόντα της τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Για την καλύτερη προβολή των προϊόντων της συμμετέχει στις Ελληνικές κλαδικές εκθέσεις στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, καθώς και σε  παγκοσμίου εμβέλειας κλαδικές εκθέσεις όπως στη Νέα Υόρκη, το Λάς Βέγκας, το Μόναχο, τη Φρανκφούρτη, τη Μαδρίτη, τη Βασιλεία και την Κωνσταντινούπολη.


Εξαγωγές

Τα αποκλειστικά σχέδια των κοσμημάτων της εταιρίας και η σταθερή ποιότητά τους έχουν κερδίσει τους λάτρεις των κοσμημάτων στη Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.
Η εταιρεία εδώ και χρόνια δραστηριοποιείται στις εξαγωγές των κοσμημάτων της σε αρκετές χώρες, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική. Στο πλαίσιο της περαιτέρω ανάπτυξης των εξαγωγών της, έχει θέσει σαν στόχο την  καθιέρωση της στις Αραβικές χώρες.

Ειδικές ενέργειες

Η εταιρία μας σχεδίασε και κατασκεύασε μια ολοκληρωμένη συλλογή από μοναδικά κοσμήματα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας 2004. Ένα από τα σχέδια που κατασκεύασε, ήταν το διεθνές σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων, το Στέμμα της Ελιάς.

Βραβεία

Η βράβευση του ιδρυτή της εταιρείας, Αντώνιου Κουζούπη, από το Σύλλογο Αργυροχρυσοχόων Αθηνών, για την προσφορά της εταιρείας στην ελληνική ιστορία του κοσμήματος, αποτελεί επιβεβαίωση και αναγνώριση της επιτυχημένης πορείας της. 
Η εταιρεία έχει λάβει επίσης βραβείο καλύτερης συμμετοχής στη διεθνή έκθεση κοσμήματος και ωρολογοποιίας «Κosmima» στην Θεσσαλονίκη.