ΕΙΣΟΔΟΣ

EMAIL:
PASSWORD:
Ξέχασα τον κωδικό μου

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑΑρχική

Χειροποίητες δημιουργίες εμπνευσμένες από την Ελληνική ιστορίαΗ ιστορία μας

Όλα άρχισαν το 1947 όταν ο Αντώνιος Κουζούπης ξεκίνησε δημιουργώντας ένα μικρό εργαστήριο χρυσοχοΐας στην galaxy collectionΚωνσταντινούπολη. Το 1963 το εργαστήριο μεταφέρθηκε στην Αθήνα, ενώ το 1972 έγινε μετεγκατάσταση της έδρας σε ιδιόκτητο χώρο στο κέντρο της Αθήνας. Σήμερα ακολουθώντας πάντα την οικογενειακή παράδοση, το μικρό εργαστήριο εξελίχθηκε στη γνωστή εταιρεία δημιουργίας μοναδικών κοσμημάτων “Κουζούπης Α.Ε”.


Νέα Γενιά

Σημαντική στιγμή για την εταιρία ήταν η είσοδος στην επιχείρηση της νέας γενιάς της οικογένειας, του Κωνσταντίνου και της Ευφροσύνης, που οδήγησε σε περαιτέρω ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό της.


Σκοπός

Η εταιρία έχει σαν σκοπό της να διαφυλάξει και να μεταφέρει στις μελλοντικές γενιές, την Eλληνική παράδοση της τέχνης του κοσμήματος, η οποία ξεκίνησε και εξελίσσεται εδώ και 5.000 χρόνια, διατηρώντας την πείρα και τις αξίες του παρελθόντος.


Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία της εταιρίας είναι να ξεπερνά συνεχώς τον εαυτό της στην τέχνη του κοσμήματος δημιουργώντας μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα alo collection που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών, ενώ ταυτόχρονα θα διατηρεί στενές σχέσεις μαζί τους.


Στόχοι

Οι στόχοι της εταιρίας είναι η διατήρηση της χειροποίητης τεχνικής, η οποία προσδίδει στις δημιουργίες της έναν ξεχωριστό χαρακτήρα και ύφος καθώς και η κατασκευή κοσμημάτων υψηλής ποιότητας, τα οποία θα συνδυάζουν την  παράδοση του παρελθόντος με το παρών.


Έμπνευση

Οι διάφοροι περίοδοι της Ελληνικής ιστορίας, καθώς και οι απλές και καθαρές γραμμές της πλούσιας Ελληνικής φύσης, αποτελούν το σημείο αναφοράς και έμπνευσης των κοσμημάτων της εταιρείας.

 

etoile collection

Τα Κοσμήματα μας

Όλα μας τα κοσμήματα είναι χειροποίητα, κατασκευασμένα από χρυσό ή λευκόχρυσο 750 (18Κ), με υψηλής ποιότητας πολύτιμους λίθους όπως ζαφείρια, ρουμπίνια, σμαράγδια, και διαμάντια και δημιουργήματα έμπειρων τεχνιτών και σχεδιαστών με μοναδικό ταλέντο στο χώρο του ποιοτικού κοσμήματος.

Όλα τα κοσμήματα φέρουν σφραγίδα ποιότητας χρυσού 750(18Κ), σφραγίδα αναγνώρισης κατασκευαστή Ωξ82 και συνοδεύονται από γραπτή βεβαίωση - εγγύηση.