ΕΙΣΟΔΟΣ

EMAIL:
PASSWORD:
Ξέχασα τον κωδικό μου

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑΠροβολή


ekthesi kouzoupisΕκθέσεις

Έχοντας μια δυναμική παραγωγή, υψηλά ποιοτικά standards και fashion design, η εταιρεία έχει καταφέρει να καθιερώσει τα προϊόντα της τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Για την καλύτερη προβολή των προϊόντων της συμμετέχει στις Ελληνικές κλαδικές εκθέσεις, καθώς και σε  παγκοσμίου εμβέλειας κλαδικές εκθέσεις όπως στη Νέα Υόρκη, το Λας Βέγκας, το Μόναχο, τη Φρανκφούρτη, τη Μαδρίτη, τη Βασιλεία και την Κωνσταντινούπολη.

Εξαγωγές

Τα αποκλειστικά σχέδια των κοσμημάτων της εταιρίας και η σταθερή ποιότητά τους έχουν κερδίσει τους λάτρεις των κοσμημάτων στη Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Η εταιρεία εδώ και χρόνια δραστηριοποιείται στις εξαγωγές των κοσμημάτων της σε αρκετές χώρες, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική. Στο πλαίσιο της περαιτέρω ανάπτυξης των εξαγωγών της, έχει θέσει σαν στόχο την  καθιέρωση της στην αγορά της Ρωσίας, καθώς και στις Αραβικές χώρες.


award kouzoupisΕιδικές ενέργειες

Η εταιρία μας σχεδίασε και κατασκεύασε μια ολοκληρωμένη συλλογή από μοναδικά κοσμήματα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας 2004. Ένα από τα σχέδια που κατασκεύασε, ήταν το διεθνές σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων, το Στέμμα της Ελιάς.

2004Βραβεία

Η βράβευση του ιδρυτή της εταιρείας, Αντώνιου Κουζούπη, από το Σύλλογο Αργυροχρυσοχόων Αθηνών, για την προσφορά της εταιρείας στην ελληνική ιστορία του κοσμήματος, αποτελεί επιβεβαίωση και αναγνώριση της επιτυχημένης πορείας της. Η εταιρεία έχει λάβει επίσης βραβείο καλύτερης συμμετοχής στη διεθνή έκθεση κοσμήματος και ωρολογοποιίας «Κosmima» στην Θεσσαλονίκη.

ak_awardak_kosm